Бронедвери, входные двери, металлические двери, стальные двери, сертифицированные бронедвери, противопожарные двери, пуленепробиваемые двери
На главную «Весь мир бронедверей» · 
Важно знать · Главная · Бронедвери · Замки · Фурнитура · Решетки   Конструкции · Цены · О фирме · Как заказать · Статьи · Замена замков
> Датчики открытия замков., Бронедвери с датчиками открытия замков.
V
Traffic
11.9.2019, 19:14

Активный участник

Пользователи
149
10.5.2019
1948

Входные двери с датчиками открытия замков.

Возможна ли установка в Бодигард™ датчика открытия именно замков? Например прицепить их к неиспользуемым тягам замка (которые для "краба").
Чтобы сигнализация срабатывала до открытия двери (если открывать родными ключами, то это занимает пусть 20 секунд, а если отмычками или физическим взломом - то гораздо дольше).

+Цитировать сообщение

Traffic
26.9.2019, 10:44

Активный участник

Пользователи
149
10.5.2019
1948

Мені теж здається що таки реклама, причому настирлива.

Особисто мене не влаштовують жодні варіанти, де від датчику до головного пристрою сигналізації є щось, окрім проводів (маю на увазі радіо). Також не маю бажання щоб зняти з охорони можна було телефоном чи радіобрелоком.
Датчик відкриття замка - це, звичайно ж, варіанти на тему мікроперемикача (або не дуже й мікро - місце є), магнітного чи оптичного датчику. Тут питання швидше у тому, куди його поставити, як з'єднати механічно з замком і як вивести провід.
На введення коду зазвичай виставляють 20-40 секунд. Якщо буде 2 замки, то 40 секунд цілком достатньо для відмикання обох та введення коду (але виставити можна й кілька хвилин).
Якщо ставити щось на замкову щілину, то не датчик, а броненакладку (наприклад магнітну, щоб отвір для ключа був взагалі закритий).

Рейтинг сайту тут ні до чого - він не впаде, але спроби виїхати на чужому горбу це як мінімум неввічливо. А з приводу аякса - його реклама й так у кожній шпарині, хоч нічого такого, що не можна зробити самостійно маючи прямі руки, деякі навички зі схемотехніки та програмування мікроконтролерів і доступ до модулів з Китаю я там не бачу (хіба що корпус красивий).

+Цитировать сообщение
Bogdan
26.9.2019, 11:51

Участник
**

Пользователи
20
29.8.2019
1992

Цитата(Traffic @ 26.9.2019, 9:44) *
Мені теж здається що таки реклама, причому настирлива.

Особисто мене не влаштовують жодні варіанти, де від датчику до головного пристрою сигналізації є щось, окрім проводів (маю на увазі радіо). Також не маю бажання щоб зняти з охорони можна було телефоном чи радіобрелоком.
Датчик відкриття замка - це, звичайно ж, варіанти на тему мікроперемикача (або не дуже й мікро - місце є), магнітного чи оптичного датчику. Тут питання швидше у тому, куди його поставити, як з'єднати механічно з замком і як вивести провід.
На введення коду зазвичай виставляють 20-40 секунд. Якщо буде 2 замки, то 40 секунд цілком достатньо для відмикання обох та введення коду (але виставити можна й кілька хвилин).
Якщо ставити щось на замкову щілину, то не датчик, а броненакладку (наприклад магнітну, щоб отвір для ключа був взагалі закритий).

Рейтинг сайту тут ні до чого - він не впаде, але спроби виїхати на чужому горбу це як мінімум неввічливо. А з приводу аякса - його реклама й так у кожній шпарині, хоч нічого такого, що не можна зробити самостійно маючи прямі руки, деякі навички зі схемотехніки та програмування мікроконтролерів і доступ до модулів з Китаю я там не бачу (хіба що корпус красивий).

ну так є і проводні - чому у мому випадку радіо так це тому що є ремонт і сигналізація уже купленна - друге на сайті бодігардів я не бачив прикладу на короб від полотна до стіни - хоть на магазинах шо продають замки бачив в наявності але я не знаю шо це за короб і коли порвуться провода
і шож ми забуваєм за нюанс шо по проводах легче знайти центральний блок?
для мого вибору ці пункти є важливі

так прально питання по замку - я сказав шо датчик на замочну скважину фігня - оскільки він не сертифікований - оскільки є нюанси які я написав вище - перечитайте
по 20-40 сек на вхід давайте спочатку ви підключитесь до охорони тоді будете розповідати(по таких таймерах я знаю шо підключення нема) - я пишу із свого досвіду
по збільшенню до 2ох хвилин - останій раз коли я шось збільшував сам до мене приїхали

по брелку і телефону згіден - про що вище писав! Будь ласка почитайте що я писав!

Тепер - про виїхати на чужому гробу - хлопці ви тут зговорились ?
ви думаєте шо тут розкручений форум - шо тут є з чого взяти рекламу? ви іздеваєтесь? ви бачили форуми? сайт із 90х! - це блін смішно

Для мене це вигляда так- я потенційний клієнт а зі мною спілкується магазин менеджерів під різними екаунтами - які дуже параноять - я розумію вашу параною - але вона безпідставна - ви маєте ваш розділ на сайті з тими ревунами оновити і переробити і тоді мені не буде причини шось шукати на форумі і писати свої ідеї! Мені не потрібно інфи повне рішення як це буде зроблено в дверях - це ваша проблема - але є один нюанс коли я захожу на сайт в той розділ з ревуном і бачу то убожество - то в мене виникають дуже виликі сумніви чи зможете ви зробити нормально
і тому я повторюю ше раз пришов сюда бо такий жесть на сайті!

і не треба мені там розказувати за мікроконтролери ви не тій людині це пробуєте пояснити(я вам можу це пояснити) я вище вам навів рішення на відкривання замків взагалі без цього! те саме можете зробити до своєї провідної
тепер ше про рекламу - якщо би я шось хотів тут рекламувати то це би булоб настільки масивно... - ну це смішно це нікому не треба - мені цікавлять двері - але двері не з 1990 а з 2019

на мою пропозицію про сховуванню датчиків в середині дверей - ніхто так і не написав своїх думок - а це суть питання!!!

+Цитировать сообщение
Игорь
26.9.2019, 12:46

Администратор

Главные администраторы
4339
18.2.2009
Киев
1

Цитата(Bogdan @ 26.9.2019, 11:51) *
ви думаєте шо тут розкручений форум - шо тут є з чого взяти рекламу? ви іздеваєтесь? ви бачили форуми? сайт із 90х! - це блін смішно

'Bogdan' Это самый посещаемый форум по дверной тематике.
Если вы типа не заметили.
Посмотрите на счетчики тем, например тут:
http://dveri.com.ua/forum/index.php?showforum=2
Темы в 1.5 млн, 2 и 2.5 и более-это нормально для этого форума.
По этому поосторожнее пожалуйста!
Если вы тут устроили такой провал дна, то может вы и в остальных вопросах так же сильно проваливаете дно?

Я вас попрошу уменьшите ваши рекламные обороты.
Не хочется удалять посты, но они и должны соответствовать теме "Датчики открытия замков., Бронедвери с датчиками открытия замков".
И со своими дверями из 1990 пожалуйста поосторожнее.

Цитата(Bogdan @ 26.9.2019, 11:51) *
... мені цікавлять двері - але двері не з 1990 а з 2019...

Если вы наши двери назвали "з 1990", то пусть так и будет, хоть 12 века.
Приходите завтра к нам в офис на Нижнем Валу 7 и покажите как вы сможете их вскрыть отмычками или взломать физически.
Перед этим настоятельно рекомендую посмотреть условия конкурса на взлом или вскрытие, может еще и денег домой унисете.
Конкурс на вскрытие двери БГ отмычками или взлом

Я уверен, что двери "з 1990" вы покорите быстро!
Задание-шара!

Когда вы поиграетесь с дверями типа "з 1990" я вас познакомлю с топовой нашей дверью из 2019, но сначала надо пройти уровень "з 1990"
Думаю, что вы получите массу впечатлений.

Вы совсем неуважительно относитесь к данной площадке.
Если вам хватило ума такое написать, то у меня очень много вопросов по вашим знаниям в мире безопасности.
Задумайтесь крепко что вы пишите и что вы тут делаете.
И пожалуйста немного больше уважения к площадке и правилам.

Вам наверное надо серьезно подтянуть мат часть.
Вот вам подсказки:
Что лучше двери или сигнализация?
Мифы и факты про входные двери

.

+Цитировать сообщение
Bogdan
26.9.2019, 13:52

Участник
**

Пользователи
20
29.8.2019
1992

Цитата(Игорь @ 26.9.2019, 11:46) *
'Bogdan' Это самый посещаемый форум по дверной тематике.

можливо і так - я оцінюю іншими критеріями для мене 5чоловік онлайн на форумі це мало
я не знаю інших форумів по дверях - для мне хватило що я прочитав тут

Цитата(Игорь @ 26.9.2019, 11:46) *
Темы в 1.5 млн, 2 и 2.5 и более-это нормально для этого форума.

це не унікальні люди - це велика різняця - це я вам говорю як людина яка пише схожі системи для підрахунку

на жаль не зможу завтра оскільки я не з києва - і замовляти буду через тел - і заміри захочу по скайп звязку - а монтаж може буду замовляти ваш - бо стараюсь людям місцевим без досвіду таких монтажів серйозних справ не довіряти

я не спеціаліст в взломі і тд - я тут як клієнт - то шо я маю вроді логічні рішення на шось то це не значить шо я рекламний агент або конкурент - для мене форум існує для того шоб обсудити мої думки - БО Я НЕ ЕКСПЕРТ

і я нічо не рекламую - і то шо в мене шось є і я шось від того хочу в дверях це нормально - чи пропонуєте мені купити якусь іншу сигналізацію?

1990 - 2019 - не хотів образити - хочу пояснити що мав наувазі
для мене як для клієнта - без нічого двері це позавчорашній день
з ревуном який описаний на сайті - це вчорашній день
а з тим що писав я і ви сприняли як рекламу (датчики в дверях + грати + камера в дверях в іншій гілці писав + діод) - це сьогоднішній день!

приклад: ви скидували назву на одного виробника італії - якого я найшов в інтернет я захожу а там ролик жіночка з дітьми відкриває двері з телефону - камера в дверях і все таке - от це 2019
але мені це не підходить оскілкьи я незнаю шо там за замки шо там за технології і так дальше - а у вас на сайті це описано тому вибір за вас - але є нюанс по датчиках який я описав - і описав причини таких думок!

Я ще раз 3тій раз повторюю я не пишу шо сигналізація замінить двері - НІІІІІ це доповнення! я писав чому це доповнення! І я взагалі за те що дверей має бути 2штуки і сигналізація має бути - і решітки мають бути на вікнах

Я розумію що ви займаєтесь дверима - тому я вам не розказую за тему розсувні антизламні решітки на вікна

була тема датчиків - я описав шо використовую я - чому я використовую так і які в мене плани - і чому я не зроблю як інші люди
це нормально - це форум він є для того шоб я міг ділитись думками

Ігор - по силках які ви скинули - я їх всіх передивився)

ше шо мене буде цікавити - я знаю шо гарантія на двері багато років - але гарантія на замки 1р - і я є прихильником міняти замок через рік просто на новий - мене не цікавить чи працює він чи не - причиною заміни є шо він відслужив і крапка!
в дверях 4-5 класу є тяги - і я вот не розумію чи зможу я поміняти це сам а для мене це важливо!

питання по схованих датчиках актуальне - описав вище
також питання по діоді є - я вам його маю надіслати по пошті?

решітки на двері - якийсь опис киньте - наприклад якщо решітка для дверей 5го класу - вона кріпиться на туж раму що двері? можливість її зняти є? і як на рахунок замка герда - він в такому варіанті так само буде заходити ригелями в раму дверей?

також дуже цікавить - спроби взлому дверей з середини приміщення - якесь відео може є? бо я шукав і не знайшов

+Цитировать сообщение

- Traffic   Датчики открытия замков.   11.9.2019, 19:14
- - StasOgn   Датчик замочной скважины Филин на входные двери Бо...   11.9.2019, 20:29
|- - dobreman   Цитата(StasOgn @ 11.9.2019, 20:29) Датчик...   14.9.2019, 6:41
|- - Traffic   Цитата(dobreman @ 14.9.2019, 5:41) Сори н...   14.9.2019, 23:02
|- - Игорь   Цитата(Traffic @ 14.9.2019, 23:02) Обычны...   16.9.2019, 9:33
- - Traffic   Спасибо, но вопрос именно по датчику полного закры...   13.9.2019, 11:31
- - Traffic   Т.к. сигнализация тоже планируется, то данный датч...   21.9.2019, 20:51
- - Bogdan   дуже цікава тема сигналізацію розглядаю як - оста...   24.9.2019, 21:41
|- - Traffic   Цитата(Bogdan @ 24.9.2019, 20:41) дуже ці...   26.9.2019, 11:00
|- - Bogdan   Цитата(Traffic @ 26.9.2019, 10:00) На вік...   26.9.2019, 11:56
|- - Traffic   Цитата(Bogdan @ 26.9.2019, 10:56) мені бі...   26.9.2019, 19:14
|- - Bogdan   Цитата(Traffic @ 26.9.2019, 18:14) Ну, ре...   26.9.2019, 20:56
|- - Traffic   Цитата(Bogdan @ 26.9.2019, 19:56) мені ДС...   26.9.2019, 22:27
|- - Bogdan   Цитата(Traffic @ 26.9.2019, 21:27) Ті 2, ...   26.9.2019, 23:27
|- - Игорь   Про настоящие двери будущего, або двері майбутньо...   7.10.2019, 8:46
- - Bogdan   як варіант є ше таке кому цікаво support.ajax.sys...   24.9.2019, 23:12
|- - dobreman   Цитата(Bogdan @ 24.9.2019, 23:12) як варі...   25.9.2019, 8:41
||- - Bogdan   Цитата(dobreman @ 25.9.2019, 7:41) Можно ...   25.9.2019, 10:33
||- - dobreman   Цитата(Bogdan @ 25.9.2019, 10:33) нормаль...   25.9.2019, 21:35
|- - Игорь   Панове! Мені одному здається, що це реклама с...   25.9.2019, 22:35
|- - Bogdan   Цитата(Игорь @ 25.9.2019, 21:35) Панове...   26.9.2019, 0:05
- - Traffic   О, а ще на цьому форумі є теми про приховані елект...   26.9.2019, 19:16
|- - Bogdan   Цитата(Traffic @ 26.9.2019, 18:16) О, а щ...   26.9.2019, 20:58
- - 1985god   Цитата(Traffic @ 11.9.2019, 18:14) Входны...   8.10.2019, 16:58
|- - Traffic   Цитата(1985god @ 8.10.2019, 15:58) Если в...   9.10.2019, 22:25
- - Traffic   Пара таких, як на фото, в мене є куплені. І на Дар...   12.10.2019, 19:21

Ответить в данную темуНачать новую тему
()

: · ·

· · ·

: 30.5.2026, 21:18

Двери от компании «Весь мир бронедверей»: бронедвери, входные двери, металлические двери. На нашем сайте вы можете узнать цены на бронедвери, посетить форум о дверях, заказать, купить бронедвери, а также узнать о новых акциях на двери и ознакомится с интересными статьями данной тематики. ТМ «Весь мир бронедверей» - это лучшие бронедвери Киева и Украины.