Бронедвери, входные двери, металлические двери, стальные двери, сертифицированные бронедвери, противопожарные двери, пуленепробиваемые двери
На главную «Весь мир бронедверей» · 
Важно знать · Главная · Бронедвери · Замки · Фурнитура · Решетки   Конструкции · Цены · О фирме · Как заказать · Статьи · Замена замков
> Статистика бойових влучань в бронеплити, шоломи, тощо., Реальні, бойові влучання куль тощо
V
Игорь
4.11.2022, 21:46

Администратор

Главные администраторы
4340
18.2.2009
Киев
1

Бойові влучання в бронежилети, шоломи, авто тощо.

В цій рубриці ми будемо збирати відомі нам з вами випадки, коли в бронежилети, шоломи, ато та інше, відбувались бойові прильоти куль тощо.
Працюючи 15 років конструктором в компанії, яка випускає сертифіковану кулестійку продукцію, я зрозумів, що мало хто знає реальні випадки влучань куль, шкоду від бойових прильотів та як вони відбуваються.
Тому, це дуже важлива, з наукової точкі зору робота, яка допоможе врятувати здоровья та життя багатьом.

Спілкуючись з кращіми з найкращих фахівців в лабораторіях тощо, я зрозумів, що, через відсутність бойових дій в Україні, мало хто знає, скількі куль та як може прилетіти в одну бронеплиту та як.
Зробимо такий же популярний та корисний розділ, як наш рекордсмен Сама велика в СНД статистика зламів дверей та замків

Є питання. Чому в бронеплиту не можна стріляти куля в кулю, або 3-4 рази в одне місце?
Чому шоломи перевіряють пістолетники кулями?
Чому в бронеплиту не має сенсу стріляти 20 куль?
Хіба людина не впаде з ніг, якщо їй прилетить черга з АК?
Скільки пострілів може витримати бронескло?

Та інше.

Потім буде кращє зрозуміло чому стандарти перевіряють саме таким чином засоби захисту, а не іншим.
ДСТУ на бронежилети

В нас вжде є досить великий досвід з вивчення бойових влучань й ми готови їм ділитись з іншими.

То ж почнемо!

+Цитировать сообщение

Игорь
1.2.2023, 17:15

Администратор

Главные администраторы
4340
18.2.2009
Киев
1

Влучання сколка в шию бронежилета

Ця сторія сталась 2015 року. З цього відео я зробив кілька скриншотів.

Мені завжди було цікаво побачити як в реальному бою працюють маленькі деталі кевларового захисту тощо.

[youtube]NeLqj9JMrxw[/youtube]

Нажаль в моїх друзів син загинув від сколу, який влучив в шию.

Я вважаю, що захист шиї від сколків це дуже важливо, але в ЗСУ чомусь військові цим нехтують.

+Цитировать сообщение
Игорь
15.4.2023, 20:31

Администратор

Главные администраторы
4340
18.2.2009
Киев
1

Американський бронік врятував життя бійця ЗСУ!

Дуже крута та цікава історія, яка дає нам багато відповідей на питання, чи потрібен кевларовий комір, плечі та купа іншого кевлару.
Звук зробіть на максимум, бо з ним тут погано.

Як я зрозумів, на відео самий новий армійський бронежилет США IOTV Gen 4, про нього ми розповідали тут:
http://dveri.com.ua/forum/index.php?showtopic=674
У бійця ЗСУ прилетіли сколки від 120 міни й посікли його бронежилет, але завдяки великий площі захисту на бронежилеті, бійцю було врятованно життя.
Зверніть увагу на кілька влучань у кевларову шию на бронежилеті!
Вона, таки, працює! Сколки зупинено, шию врятовано!

Металокерамічна плита( бронекераміка) ESAPI REV G
Бронежилет з кевларовим( арамідним) захистом по всьому периметру.

[youtube]e0RLRb3wL-g[/youtube]

Вкотре дякуємо США за всебічну підтримку України!
Дякуємо усім українським захисникам!

+Цитировать сообщение

- Игорь   Статистика бойових влучань в бронеплити, шоломи, тощо.   4.11.2022, 21:46
- - Игорь   Бойові влучання в бронеавтомобіль від КРАЗ. Це ф...   4.11.2022, 22:01
|- - Игорь   Бойові влучання в кевларові шоломи Ці 2 історії...   5.11.2022, 15:05
|- - Игорь   Бойові влучання сколків в автивку Ці фото ми ...   11.11.2022, 17:59
|- - Игорь   Влучання в сертифіковані бронежилети "Патріо...   29.11.2022, 13:04
|- - Игорь   Влучання сколків в шолом, взуття, тощо. Нещодав...   4.12.2022, 15:52
||- - Игорь   Влучання кулі у кевларовий шолом. Це відео я...   2.1.2023, 15:33
|- - Игорь   Влучання сколків у імпортний шолом військового ЗСУ...   6.1.2023, 10:56
|- - Игорь   Влучання РПГ та куль у американський бронеавтомобі...   20.1.2023, 12:38
- - Игорь   Влучання в квадракоптер (дрон) DJI Нещодавно в ...   7.3.2023, 16:57
- - Игорь   Сколок від снаряду влучив у бронежилет бійця ЗСУ. ...   19.4.2023, 19:21
- - Сергей ВМБ   (Игорь @ 19.4.2023, 18:21) Але я не можу ...   21.4.2023, 12:05
- - Игорь   Влучання у кевларовий шолом, нашому співробітнику ...   27.7.2023, 13:59
- - Игорь   Відео з влучаннями у бронетехніку NATO Теж довол...   14.8.2023, 15:19
- - Игорь   Окупанту з Ахмат прилетіло 3 кулі в упор. Приб...   20.8.2023, 10:20
- - Игорь   Влучання в бронеплиту з НВМПЕТ. Нещодавно я дізна...   2.9.2023, 15:07

Ответить в данную темуНачать новую тему
()

: · ·

· · ·

: 31.5.2026, 5:09

Двери от компании «Весь мир бронедверей»: бронедвери, входные двери, металлические двери. На нашем сайте вы можете узнать цены на бронедвери, посетить форум о дверях, заказать, купить бронедвери, а также узнать о новых акциях на двери и ознакомится с интересными статьями данной тематики. ТМ «Весь мир бронедверей» - это лучшие бронедвери Киева и Украины.