Бронедвери, входные двери, металлические двери, стальные двери, сертифицированные бронедвери, противопожарные двери, пуленепробиваемые двери
На главную «Весь мир бронедверей» · 
Важно знать · Главная · Бронедвери · Замки · Фурнитура · Решетки   Конструкции · Цены · О фирме · Как заказать · Статьи · Замена замков
> Статистика бойових влучань в бронеплити, шоломи, тощо., Реальні, бойові влучання куль тощо
V
Игорь
4.11.2022, 21:46

Администратор

Главные администраторы
4340
18.2.2009
Киев
1

Бойові влучання в бронежилети, шоломи, авто тощо.

В цій рубриці ми будемо збирати відомі нам з вами випадки, коли в бронежилети, шоломи, ато та інше, відбувались бойові прильоти куль тощо.
Працюючи 15 років конструктором в компанії, яка випускає сертифіковану кулестійку продукцію, я зрозумів, що мало хто знає реальні випадки влучань куль, шкоду від бойових прильотів та як вони відбуваються.
Тому, це дуже важлива, з наукової точкі зору робота, яка допоможе врятувати здоровья та життя багатьом.

Спілкуючись з кращіми з найкращих фахівців в лабораторіях тощо, я зрозумів, що, через відсутність бойових дій в Україні, мало хто знає, скількі куль та як може прилетіти в одну бронеплиту та як.
Зробимо такий же популярний та корисний розділ, як наш рекордсмен Сама велика в СНД статистика зламів дверей та замків

Є питання. Чому в бронеплиту не можна стріляти куля в кулю, або 3-4 рази в одне місце?
Чому шоломи перевіряють пістолетники кулями?
Чому в бронеплиту не має сенсу стріляти 20 куль?
Хіба людина не впаде з ніг, якщо їй прилетить черга з АК?
Скільки пострілів може витримати бронескло?

Та інше.

Потім буде кращє зрозуміло чому стандарти перевіряють саме таким чином засоби захисту, а не іншим.
ДСТУ на бронежилети

В нас вжде є досить великий досвід з вивчення бойових влучань й ми готови їм ділитись з іншими.

То ж почнемо!

+Цитировать сообщение

Игорь
4.11.2022, 22:01

Администратор

Главные администраторы
4340
18.2.2009
Киев
1

Бойові влучання в бронеавтомобіль від КРАЗ.

Це фото приблизно з 2014 року й на ньому ми можемо бачити відповідь на багато питань.

Зверніть увагу, що ви не де не знайдете влучання куля в кулю, окрім того, подивіться на відстань між кулями.
Я нічого не знаю про долю цього бронеавтомобіля, але для мене, як конструктора бронещитів, бронежилетів, тощо, це було над важлива фото, тому з неї хочеться й почати.

+Цитировать сообщение
Игорь
5.11.2022, 15:05

Администратор

Главные администраторы
4340
18.2.2009
Киев
1

Бойові влучання в кевларові шоломи

Ці 2 історії бойових влучань в шоломи я, як фанат з безпеки, знайшов інеті. На відео все добре показано.

[youtube]bl3kZvwqSng[/youtube]

Дуже цікавий досвід. В обох випадках сколки влучили в область скроні, що могло бути смертельним для власників цих шоломів!
Але шоломи, зробили свою справу!

+Цитировать сообщение
Игорь
11.11.2022, 17:59

Администратор

Главные администраторы
4340
18.2.2009
Киев
1

Бойові влучання сколків в автивку

Ці фото ми знайшли у ФБ та інш.

Теж досить цікаве фото, й знов ми бачимо разльот сколків й те, що майже не має мість влучань, де сколок влучає в місце іншого влучання.
Нажаль інформації про те, що за міна, або снаряд, вибухнули поруч з автівкою нам не відомо.

+Цитировать сообщение
Игорь
29.11.2022, 13:04

Администратор

Главные администраторы
4340
18.2.2009
Киев
1

Влучання в сертифіковані бронежилети "Патріот" від нашої компанії.

Підборка відомих нам випадків з влучанням в наші бронежилети та бронеплити нашого виробництва.
За майже 9 років виробництва бронежилетів, в наші бронеплити було багато прильотів. Звісно, далеко не всі випадки ми маємо можливість вивчити, не завжди в бійців є можливість вислати нам фото, втім щось ми все ж отримуюємо та збираємо й вивчаємо.
Ось деякі з таких випадків, де ми отримали фото влучань.

1) Почати хочеться з першого випадка, про який ми дізнались.
Бійця звати Андрій. Сталось це біля Угледару у літку 2014 році. Тут вона описана сьомою.
http://dveri.com.ua/forum/index.php?showto...post&p=2126
Потім цей боець, нам на памьять приніс гільзу від 152 снаряду.
Вона й зараз в нас в магазині стоїть, як памьять.

От цитата опису події.

2) Рік 2015. Влучання в нашу бронеплиту 3 куль калібру 7.62 мм.

[youtube]I5RxBkze7ug[/youtube]

3) Обстріл градами. Зима 14-15. Бронежилет врятував бійця.
http://dveri.com.ua/forum/index.php?showto...post&p=2458
Усіх деталей обстрілу ми не знаємо.
По фото видно які були влучання по бронеплитах та по вантажівці.
З фото видно, що в плиту було кілька влучань, але пробоїв не біло.

4) Влучання сколків від вогів в бронеплиту 2016 рік, Світлодарська дуга.
Десантника 80 бр. звати Олександр. Фото чекаємо.

http://dveri.com.ua/forum/index.php?showtopic=271&st=40

5) 10.2022. Херсонський напрямок. Влучання 3 куль калібру 5.45 мм.

Схоже, що ми врятували щє одне життя!
Нам вислали фото бронеплити 4+ класу, в яку прилетіло 3 кулі кал. 5.45 мм.
Це наша нова партія бронеплит збільшеного розміру 30 на 35 см, з дуже крутої, міцної броні 4+ класу захисту(твердість близько 630).
Цей випадок описаний тут:
http://dveri.com.ua/forum/index.php?showto...ost&p=10407

smile.gif Куля влучила в бік бронеплити нашого бронежилета "Патріот"
Ця історія з щє одним врятованим життям описана за посиланням:

http://dveri.com.ua/forum/index.php?showto...ost&p=10479
Нажаль в нас фото самой плити не має, є лише фото бронежилета до влучання.
Але відомо, що влечання начє було 1, в край плити та від такого влучання були травмовані ребра, але врятоване життя.

Далі буде.

+Цитировать сообщение
Игорь
6.1.2023, 10:56

Администратор

Главные администраторы
4340
18.2.2009
Киев
1

Влучання сколків у імпортний шолом військового ЗСУ.

[youtube]I6XkYATSAp8[/youtube]

+Цитировать сообщение

- Игорь   Статистика бойових влучань в бронеплити, шоломи, тощо.   4.11.2022, 21:46
|- - Игорь   Влучання сколків в шолом, взуття, тощо. Нещодав...   4.12.2022, 15:52
||- - Игорь   Влучання кулі у кевларовий шолом. Це відео я...   2.1.2023, 15:33
|- - Игорь   Влучання РПГ та куль у американський бронеавтомобі...   20.1.2023, 12:38
- - Игорь   Влучання сколка в шию бронежилета Ця сторія с...   1.2.2023, 17:15
- - Игорь   Влучання в квадракоптер (дрон) DJI Нещодавно в ...   7.3.2023, 16:57
- - Игорь   Американський бронік врятував життя бійця ЗСУ...   15.4.2023, 20:31
- - Игорь   Сколок від снаряду влучив у бронежилет бійця ЗСУ. ...   19.4.2023, 19:21
- - Сергей ВМБ   (Игорь @ 19.4.2023, 18:21) Але я не можу ...   21.4.2023, 12:05
- - Игорь   Влучання у кевларовий шолом, нашому співробітнику ...   27.7.2023, 13:59
- - Игорь   Відео з влучаннями у бронетехніку NATO Теж довол...   14.8.2023, 15:19
- - Игорь   Окупанту з Ахмат прилетіло 3 кулі в упор. Приб...   20.8.2023, 10:20
- - Игорь   Влучання в бронеплиту з НВМПЕТ. Нещодавно я дізна...   2.9.2023, 15:07

Ответить в данную темуНачать новую тему
()

: · ·

· · ·

: 31.5.2026, 5:09

Двери от компании «Весь мир бронедверей»: бронедвери, входные двери, металлические двери. На нашем сайте вы можете узнать цены на бронедвери, посетить форум о дверях, заказать, купить бронедвери, а также узнать о новых акциях на двери и ознакомится с интересными статьями данной тематики. ТМ «Весь мир бронедверей» - это лучшие бронедвери Киева и Украины.