Ціна на шолом кевларовий.Усіх цікавить питання, за скільки можна купить шлем кевларовий.
Працюючи в цій тематици багато ркоів, скажу, шо зазвичай середня вартість шолома у світі
300-400 дол, в залежності від комплектації.
Шолом балістичний може бути зроблений з арамідної тканини, або з ПЕТ, з ПЕТ, зазвичай дешевше на 100 дол та трохі легший.
Кращими все ж вважаються кевларові( з арамідної тканини), наприклад ми виготовляємо лише з арамідних тканин, без ПЕТ.
Звістно, якщо ви закупите партію у 50 000 шоломів, ще й отримаєте пільги від держави на ввезення та будете чекати партію пів року, то шолми вам вийдуть в 2 рази дешевше.
Саме зараз нам дали, наче, хорватський шолом, для тюнингу та замовник дав нам чек, в якому ми бачемо, що ціна шолому кевларового 410 Євро.
Це нормальна ціна, доречі, шолом мені теж сподобався по багатьом параметрам, то ж я на його вирішив надати, як не поганий приклад.
Дочеі, я звістно, вирішив порівняти ціну шолому з нашим
Шоломи кевларові "Патріот" й в мене вийшло, що... ціна майже однакова!
Що й не дивно, адже все в усьому світі робиться з однакових, або аналогічних матеріалів й тому собівартість +- однакова.
Звістно, у Азії може бути трохі дешевше, а в США-дороще, тощо.
8 років тому, ми купували у Британіі шолом, для проведення іспитів Vestguard, доречі, пишуть, що він виготовлений саме у U.K.
Й цей шолом, нам обійшовся приблизно у 300 доларів, але він буд без обвісу ( рейлінги, шрауди) та в нього була більш дешева підвесна, без регулювання колесиком.
Доречі, він же, але з рейлами тощо, вже коштував теж приблизно 400 доларів.
От все й зійшлось +-.
Ось випробування саме цього британського шолому Vestguard
http://dveri.com.ua/articles/Schubert_VestguardСаме його я залишив собі під час вторгнення рашистів 24.02.22. Всі цілі розійшлись до бійців, а собі ми залишили зразки після випробувань, насправді, принципово гірше такі шоломи не стали, ваще на 9 гр. так.
Звеніть увагу, що виробники шоломів та бронежилетів, для себе особисто без проблем брали зразки після випробувань, адже вони не дуже втратили захисних властивостей навіть після кількох влучань.
Дійсно, вигіднійше закуповувати в азії великими партіями шоломи, ніж виготовляти їх в України. Так завжди й з усім, згадайте де зроблені ваші кросівки, смартфони тощо.
Проте, наприклад, якщо шоломи виготовлені в Україні, й на них є сертифікати, то в вас меньше шансв купити підробки.
Увага! Шоломи- підробки!Як й в усьому, шолому теж підроблюють та частійше всього такі підробки потім видаються за ігрові шоломи для страйкболу
Дуже багато таких історій, особоливо з азійськими шоломами тощо.
Інколи такі шоломи навіть видаються за шоломи 4 класу стійкості, які за стандартом NIJ повинні тримати навіть бронебійні кулі!
Нещодавно, мій поранений товарищ, ледь не замовив собі такий шолом з Німеччини, увага! за 150 Євро.
Я другу пояснював, що такий шолом навіть не вартує його уваги, тому, що жоден надійний виробник таку хрінь ніколи писати не буде!
Це, умовно, як би ми продавали шоломи від ядерного вибуху, приблизно так. Це одразу плевок у обличчя споживача. Мол, я тобі в очі плюю, а ти лох, всерівно купуєш, бо ціна приваблива.
Проте, ти ж лох!
Нагадаю, що ви можете побачити відео отстрілу шолому підробки в нижній частині розділу
Про ДСТУ на шоломи
Ціна на шоломи на e-bayЯкось з цікавості зайшов на цю торгівельну площадку, щоб подивитись за скільки я можу купить шолом кевларовий.
Я був дуже здивований, ціни на шоломи мене просто вразили!
Середня вартість б.у. шоломів була... 1000 доларів! Були й по 300, були й... по 2000 доларів.
Ось фото де вказана ціна на шоломи кевларові.
Якось відпало бажання купиnи шолом OPS COR FAST, як побачив ціну у 2000 дол.
Чому саме він такий дорогий, я не знаю, може, щось там такє є...Але я свою власну думку висловив й доніс її до вас, наші читачі.
.