Цитата(Игорь @ 26.9.2019, 11:46)

'Bogdan' Это самый посещаемый форум по дверной тематике.
можливо і так - я оцінюю іншими критеріями для мене 5чоловік онлайн на форумі це мало
я не знаю інших форумів по дверях - для мне хватило що я прочитав тут
Цитата(Игорь @ 26.9.2019, 11:46)

Темы в 1.5 млн, 2 и 2.5 и более-это нормально для этого форума.
це не унікальні люди - це велика різняця - це я вам говорю як людина яка пише схожі системи для підрахунку
на жаль не зможу завтра оскільки я не з києва - і замовляти буду через тел - і заміри захочу по скайп звязку - а монтаж може буду замовляти ваш - бо стараюсь людям місцевим без досвіду таких монтажів серйозних справ не довіряти
я не спеціаліст в взломі і тд - я тут як клієнт - то шо я маю вроді логічні рішення на шось то це не значить шо я рекламний агент або конкурент - для мене форум існує для того шоб обсудити мої думки - БО Я НЕ ЕКСПЕРТ
і я нічо не рекламую - і то шо в мене шось є і я шось від того хочу в дверях це нормально - чи пропонуєте мені купити якусь іншу сигналізацію?
1990 - 2019 - не хотів образити - хочу пояснити що мав наувазі
для мене як для клієнта - без нічого двері це позавчорашній день
з ревуном який описаний на сайті - це вчорашній день
а з тим що писав я і ви сприняли як рекламу (датчики в дверях + грати + камера в дверях в іншій гілці писав + діод) - це сьогоднішній день!
приклад: ви скидували назву на одного виробника італії - якого я найшов в інтернет я захожу а там ролик жіночка з дітьми відкриває двері з телефону - камера в дверях і все таке - от це 2019
але мені це не підходить оскілкьи я незнаю шо там за замки шо там за технології і так дальше - а у вас на сайті це описано тому вибір за вас - але є нюанс по датчиках який я описав - і описав причини таких думок!
Я ще раз 3тій раз повторюю я не пишу шо сигналізація замінить двері - НІІІІІ це доповнення! я писав чому це доповнення! І я взагалі за те що дверей має бути 2штуки і сигналізація має бути - і решітки мають бути на вікнах
Я розумію що ви займаєтесь дверима - тому я вам не розказую за тему розсувні антизламні решітки на вікна
була тема датчиків - я описав шо використовую я - чому я використовую так і які в мене плани - і чому я не зроблю як інші люди
це нормально - це форум він є для того шоб я міг ділитись думками
Ігор - по силках які ви скинули - я їх всіх передивився)
ше шо мене буде цікавити - я знаю шо гарантія на двері багато років - але гарантія на замки 1р - і я є прихильником міняти замок через рік просто на новий - мене не цікавить чи працює він чи не - причиною заміни є шо він відслужив і крапка!
в дверях 4-5 класу є тяги - і я вот не розумію чи зможу я поміняти це сам а для мене це важливо!
питання по схованих датчиках актуальне - описав вище
також питання по діоді є - я вам його маю надіслати по пошті?
решітки на двері - якийсь опис киньте - наприклад якщо решітка для дверей 5го класу - вона кріпиться на туж раму що двері? можливість її зняти є? і як на рахунок замка герда - він в такому варіанті так само буде заходити ригелями в раму дверей?
також дуже цікавить - спроби взлому дверей з середини приміщення - якесь відео може є? бо я шукав і не знайшов