Бронедвери, входные двери, металлические двери, стальные двери, сертифицированные бронедвери, противопожарные двери, пуленепробиваемые двери
На главную «Весь мир бронедверей» · 
Важно знать · Главная · Бронедвери · Замки · Фурнитура · Решетки   Конструкции · Цены · О фирме · Как заказать · Статьи · Замена замков
4 V  « < 2 3 4  
Ответить в данную темуНачать новую тему
> Наши бронежилеты на передовой, Новости про наши бронежилеты. Бронежилеты от производителя в Киеве
V
Игорь
22.7.2022, 15:24

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

Трофейна бронеплита орка.

Нещодавно, мій друг, зі спецури, приніс нам до нашого музею рашистську бронеплиту.
Вона досить цікава, незвичайної форми.
Як видно з фото, пластина побувала у вогні, сподіваюсь, як й її господар, окупант з РФ.
Дпуг сказав, що там, де він взяв цю бронеплиту, було пекло! Згоріло все!
Скорійш за все, біоматеріал з підорашки теж вигорів до тла. smile.gif
Як то кажуть, Слава Україні!

Ось ця плита, на фото зправа, ліворуч наша бронеплита, для порівняння.

Вот такая она бронеплита от российского бронежилета.

"Российские матери", ви уж вибачайте, але це все, що залишається від ваших підарів.
Ну так виходить... коли приходиш грабувати та вбивати в іншу країну.
Херово ви своїх підаро-синів воспитали, тож й маємо.
Хай він згорить у пеклі, ваш виродок!

Може ми якось випробуємо цю бронеплиту, але після такого пекла, що ВСУ створило підараснє, то навіть властивості броні зміняться.
То ж поки вона в нас лежить, як трофей.

Пізнійше ми побачили відео де випробовують схоже таку саму бронеплиту РФ

[youtube]UM1HCKdN4cs[/youtube]

З нього зрозуміло, що це бронеплита 6Б 23 Доречі не погані захині властивості, але як й наші старі бронеплити, не має антирекашету, а то кепсько... smile.gif

.

+Цитировать сообщение
Игорь
25.7.2022, 16:44

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

Скільки коштує вдягнути бійця ЗСУ?

Зараз уся країна збирає кошти для наших військових та допомогає їх доукомплектовувати.
Усі донатять, щось купують, везуть, печуть, ліпять, тощо.
В інеті знайшов статтю, де приблизно описувалось, скільки коштує мінімальне спорядження для бійця.
Як я зрозумів, це інформація від Тараса Чмута, фонд "Повернись живим".
Підсумок, приблизно 2000 доларів, це для початку. Не забувайте, що через зміну сезонів та знос обягу тощо,
за рік цю суму можна помножувати в 2 раза.
Це те, осяжне, що можуть купити волонтери та бійці. Ми вже на кажемо про вартість підготовки бійця, вартість зброї, набоїв тощо.
Так, війна це дуже дорого.
Доречі, тут можна подивитись приблизну вартість й ми підтверджуємо, що вона +- реальна.
Наприклад, тактичні навушники 60 дол, шолом 450, бронежилет 700 тощо. Тобто, не коштує нормальний шолом та бронік по 100 доларів. smile.gif

+Цитировать сообщение
Игорь
7.9.2022, 19:40

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

Врятовано щє 1 життя!
Знов наші бронеплити 4 класу врятували українського воїна!

Місто Лисичанськ, кінець червня 2022.

Фото для візуалізації.
Бронеплити 4 класу "Весь мир бронедверей", ще 2014 року. Розмір бронеплити збільшений 30*35 см.
Цитуємо частину опису від бійця:

"Що прилетіло не знаю.
Там спуск, секунд 20 відкритого місця з боку який окупований.
Може міна може важче а може СПГ,
але влучення наслідок разльоту уламків. Уламки потрапили в машину, ну і в нас з водієм, машина встала, потім з’ясували що потрапляння уламка було в двигун, перебило шківи і двигун заклинило.
Відчув влучення в передню пластину, було відчуття незручності,
наскрізного пробиття не було.
бронежилет скинули майже одразу, бо повертатись було декілька кілометрів,
тому залишили зайвий вантаж й пішли пішки."

Боєць "М."

Дякуємо усім захисникам України!
Слава Україні!
Смерть ворогам!

+Цитировать сообщение
Игорь
12.10.2022, 17:24

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

ВРЯТУВАЛИ ЩЄ ОДНЕ ЖИТТЯ!

Це той випадок, коли роботою пишешся! Сьогодні нам вислали фото плити, в яку прилетіло 3 кулі! Можливо 2 кулі та 1 сколок( посередині), ситуацію вивчаємо. Бійця врятовано. Херсонський напрямок. Деталей дуже мало, проте, щось відомо. Це наша нова партія бронеплит збільшеного розміру з дуже крутої, міцної броні 4+ класу захисту. Твердість близько 630, розмір плити 30*35 см. Вага 4.3 кг. Отак. Хлопці захищають нас, ми захищаємо їх!
Я все ж вважаю, попердньо, що була Черга з куль 5.45 мм й ми бачимо сліди від куль ПС 7-н-6 по боках, й куля ПП 7-Н-10, що відповідає 4 класу.
Тож у плиту 4 класу прилетіло 3 кулі( 2 шт 3 класу та 1 куля 4 класу).
Особливість саме цих бронеплит- сама краща партія броні, по співвідношенню товщина, твертість тощо. Тому за мінімальної товщини маємо клас 4+.
Зліва на фото ледь видно фрагмент білого антирекашету, який після пострілів відклеївся й його для перевірки влучань зняли з плити.
Він білого кольору. Саме такий антирекашет ми використовуємо вперше за всю історію й скорійш за все, ці бронеплити отримали прильот, буквально за 2 тижні після їх виробництва.
Це те, що я можу сказати з цього 1 фото.

Слава Україні та її захисникам!

Дуже прикро, що неможливо захистити усіх...дуже багато кращіх синів України гине у війні з клатими рашистами...

+Цитировать сообщение
Игорь
15.10.2022, 12:23

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

Комбат Іріс у нашому бронежилеті "Патріот".

Зараз дивився сюжет про наших хлопців, й бачу... а бронік то наш.
[youtube]DiBjtwkoh_c[/youtube]

Приємно бачити обох патріотів разом smile.gif
Це дуже рідкісна комплектація нашого бронежилета "Патріот" в кольорі мультікам.

Дякуємо Вам усім, наши захисники, за Ваш тяжкий труд!

Слава Україні та її захисникам!

+Цитировать сообщение
Игорь
24.10.2022, 17:31

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

Вороги провели тест бронеплити "Весь мир бронедверей", бронеплита 4 класу "Патріот-4".

Як виробники, підтверджуємо, що на відео бронеплита 4 класу схожа на наші бронеплити, які були випущени одними з самих перших у 2014 році.
Результат випробувань нас не здивував. Написано ж, що 4 клас за ДСТУ.

[youtube]FYD02sOQmXY[/youtube]

Дійсно, у самі перші дні наши лейби кріпились скотчем, а зроблені лейби були зі звичайного паперу, проте броня була дуже крута, згоден.
Легка, тонка та дуже міцна. Мало в нас її було, проте вся йшла на передок!
Доречі! згадав цей перший випадок з врятованним життям!
Саме ця партія плит. Ось він, 7-ма ысторыя за посиланням.

http://dveri.com.ua/forum/index.php?showto...post&p=2126

Фото тої бронеплити 4 класу, яка врятувала життя.
Бійця я памьятаю, товаришуємо. Звати Андрій, був в СБУ, зараз морпех, був поранений, зараз наче живий.

То що, плита схожа!? smile.gif

Пройшло 8 років, а результат їх захисту приємно дивує навіть ворогів. smile.gif
Нічого, незабаром їх, ще не приємно здивує ЗСУ!
Хоча автор і перевірив нашу бронеплиту, але все рівно, рашка- країна окупант й зараз коїть великий військовий злочин, напавши на нашу рідну Україну.
Тому я лайк йому не поставив й не раджу просувати його канал.
Цей пост, як щє одне підтвердження якості саме нашої продукції, навіть коли перевіряє представник ворога.

РОССІЯНЕ! ЙДІТЬ НА Х..Й З УКРАЇНИ!

+Цитировать сообщение
Игорь
2.11.2022, 11:50

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

Бронежилети "Патріот-4",4 класу на бійцях ЗСУ.

Нещодавно спілкувався з бійцями. Я був дуже радий бачити на 2-х бійцях, приблизно з 20 наші бронежилети!
Я не міг не підійти до них та не познайомитись. smile.gif
Стояв боєць метрах в 20 від мене, я на нього дивлюсь, а він на мене, подивились ми так пів хвили, підхлжу до нього, а він мені сам й каже: Так, це ваш бронік на мені!"
smile.gif
Я був дуже радий й приємно здивований, що боєць теж мене знає.

Я поспілкувався з бійцями та було дуже приємно чути їх відгуки.

Відгуки про бронежилет Патріот від бійців.

В хлопців наші броніки з... 2014 року!
Думаю, що цим все сказано. Реально бійці дуже задоволені й якістю й матеріалами й тим, як в них зручно рухатись та та як вони розподіляють вагу від плит.
Бійці дуже задоволені й сказати чесно, це були одни з кращих броніків в їх отряді.
Я їм теж розповів, що мені приємно чути такі відгуки, адже, до 2014 року ми не робили бронежилети й "Патріот-4" це наш перший бронежилет й досить вдалий.
Перший й вдалий!
Хоча потім я згадав, що ми місяці 3 жили розробкою цього жилета, вивчали багато зразків, проводили випробувань тощо.
Я памьятаю, що доробок в ньому було близько 60, від самого першого креслення до партії кінця 2014 року.

Зараз, 8 років з моменту розроблення бронік отримує багато позитивних відгуків від бійців.
Скажемо так, в кого бронежилет Патріот, той вже дуже модний та крутий. smile.gif

Доречі, як відрізнити бронежилети 2014 року, від партій 15, 16, 22 років?
Дуже просто, в 2014, ми робили систему Моллі з стрічки, а не тоїж камуфльованної тканини, й на цій фото можно помітити різницю та прогрес.

Як конструктор цього бронежилету, знаю, куди рухатись далі, як ще його вдосконавлювати, тощо.
Наприклад, наступне завдання, я хочу його переробити й зробити систему швидкого скидання, накшталт як бронежилети армії США IOTV Gen IV +-
Це моє завдання на майбутне.

Слава усім українським захисникам!

+Цитировать сообщение
Игорь
31.12.2022, 14:28

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

НАЙКРАЩІЙ ПОДАРУНОК НА ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

ЦЕ ЩЄ 1 ВРЯТОВАННЕ ЖИТТЯ!

Цього року День святого Миколая почався з дзвінка мені від бійця, якому подарований мною та колегою бронежилет врятував життя!
Куля влучила в самий край металевої бронеплити й тому травмувала ребра, але людину врятувало.
З його слів, ще б пару см й все.. Доречі, круто, що була бронесталь, бо як би то була кераміка, скорійш за все людина загинула б,
бо у кераміки, зазвичай по периметру іде піна й захисту не має. Ось такий в мене був подарунок на свято.
Людину звати Олександр! Олександр та усі інші, дякуємо Вам за захист ненькі України!
На фото 2 подарованих нами бронежилета, ще до влучання кулі.

+Цитировать сообщение
Игорь
11.1.2023, 20:40

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

Трофейна бронеплита орка, від нашого співробітника Д.
Які бронежилети носят орки?

Нагадаю, що в нас близько 25% співробітників воюють за неньку Україну!
Нещодавно, один з наших співробітників Д. передав нам до музею цікаві трофейні бронеплити орка.
Ось їх фото та інформація.
Цікава бронеплита розміром, вона довгенька 25 на 35 см. Зазвичай плити або 30*25, або 30*35 см.
Ця ж на 5 см доше стандартної 30*25 см.
Бронеплита сталева, моэ товшину 7.3 мм.
З зовн. сторони перед плитою вкладений мьякий матеріал, начє войлок, але тоненький.
Плита не має заперешкодного захисту, бо це моя була ідея у 2014 році! smile.gif
Потім її усі почали копіювати, я не проти.
Сталь не пофарбована, проте знаходиться у чорному чохлі з плащевої тканини.
Вага бронеплити 4.5 кг.

Вона має випуклу, ергономічну форму, тобто, на мій погляд, спочатку броня була не закалена, її пресом продавили, потім піддали закалці.
Наприклад, ми пійшли іншим шляхом. Ми обрали одного з найкращіх у світі виробників броні, купуємо в нього готові бронелисти та гнемо їх,
але так виходить гин лише в 1й площині. Хоча це не принипово, проте, як виробник, я одразу бачу просто різницю у виробництві.
Доречі, вважаю, що ми пійшли кращім шляхом, адже в нас більш стабільна якість, Европейська!
Бо сами калити броню... постійно хтось десь та налагає, особливо на рашці...
Це як якість заліза на Ладі та на Вольво.
Є різниця?! Є!
Ось тому ми робимо якість броні, умовно Вольво, а не Лада.

НПО Специальных материалом.
Класс защитной структуры БР4.
Дата изготовления 2022

Плита зовсім свіженька. 22 роки виготовлена, й того ж року потрапила вже до ЗСУ!
Мабуть й орко-чмобік теж був свіженький. smile.gif
Можливо, він навіть став свіжо-копченим...
Так буває, коли йдеш до чужої країни грабувати та вбивати!
йшов грабувати, а став свіжо-копченим. smile.gif
Якого ти прийшов сюди падло!?

Як я зрозумів, на РФ з 2014 року трохі змінились стандарти й клас БР 4- це класичний 5 клас.
Цю інформацію я щє перевірю.
Наприклад, клас БР6 -це вже куля 12.7*108 мм. БЗ!
Отакої.
Зверніть увагу, що на плиті написано клас Бр 4 у складі з жилетом!
Жилет, зазвичай іде з кевларом 1 класу за ДСТУ! Тоді, така плита може мати 4+ клаз за ДСТУ, а у комплекті з кевларовою майкою буде 5 клас.
Нагадаю, що й українські бронежилети та інші, якщо брати кевларову майку 1 класу та бронеплиту 4 класу, то такий комплекс часто буде давати 5 клас захисту.

Тож виходить, що наш свіженький орко-чмобік мав збільшеного розміру бронеплиту 5 класу захисту за ДСТУ, а це дуже не погано...але вага..
Якщо БР4-це класичний 5 клас за ДСТУ, то все сходиться, бо й в нас на 5 клас йде броня завтовшки приблизно 7-7.5 мм.

Дякуємо нашому захиснику Д. за надані бронеплити та захист.
А ми в свою Чергу, теж захищаємо Д. своїми виробами smile.gif
Отак все переплелось.

.

+Цитировать сообщение
Игорь
27.2.2023, 19:51

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

Як з 24.02.22 наші бронежилети одразу йшли на передову

До роковини стійкості України, вирішив й тут, на памьять розмістити це історичне відео.

[youtube]koKzMgkpbeI[/youtube]

На цій заставці відео, можна побачити МТЛБ з українськими воїнами та нашим бронежилетом "Патріот" на люку.

Якось в нас так сталось, що як спокійна ситуація, то бронежилети нікому й даром не треба, а як ворог пре, то "де бронежилети!?".

+Цитировать сообщение
Игорь
17.3.2023, 21:22

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

Воїн у бронежилеті "Патріот" на ВВС.

[youtube]mNXuZuuhwCw[/youtube]

Сьогодні дивився сюжет про оборону Бахмуту на ВВС.
Журналісти були на позиціях 3 штурмової роти.
Дуже радий був побачити на одному з бійців, наш бронежилет "Патріот".
Якщо я не помиляюсь, то це бронежилет з доволі невеличкої партії бронежилетів, зроблених на початку 2014 року.
Лише тоді ми робили бронежилети у такому камуфляжі.
Такий бронік можна побачити й на Семенові Семенченко, під Іловайськом у 2014 за посиланням:
http://dveri.com.ua/forum/index.php?showto...post&p=2343

Бережи Боже українських захисників!

+Цитировать сообщение
Игорь
29.7.2023, 20:28

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

Наш бронежилет 4 класу по ДСТУ, врятував щє 1 життя!

Сьогодні привітат товарища з днем ССО й дізнався від нього, що наш бронік врятував щє 1 життя!
Чому дуже радий!
Сподіваюсь, що згодом дізнаємось більше про цю історію.

Поки побажаемо пораненому скорійшого одужання.

+Цитировать сообщение
Игорь
3.8.2023, 10:37

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

Ціна на бронежилет та шолом піднимиться!

Увага, через вступ з 01.08.23 закону, який відміняє частину пільг, для виробників бронежилетів, тощо,
повертається ПДВ та інші податки , тож, нажаль, купити бронежилет чи шолом буде дорощє, приблизно на 15-20%.

Закон 8401
"Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану"

Так, нажаль майже усі бронежилети, шоломи та бронещити подорощають.

Вже наші партнери та постачальники, помітно підняли ціни на захисну продукцію та сировину, що робить не можливим роботу по старим цінам.

Наша компанія попереджає наших замовників про те, що вимушена буде з 03.08.23 підняти свої ціни на бронежилети, шоломи, тощо, приблизно на 15-20%.
Сподіваємось на ваше розуміння.

+Цитировать сообщение
Игорь
12.9.2023, 9:21

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

Бронежилет "Патріот" 4 класу, на передовій.

Нещодавно побачив фото військовослужбовця в нашому Бронежилет "Патріот" 4 класу, колір Multicam.
Приємно бачити наш бронік на бійцях!
Наскільки мені відомо, він дуже задоволений цим бронежилетом. Зверніть увагу, що він й у кевларовій шиї.
Цей військовий воює в нашому бронежилеті вже більше року. Цей бронежилет, щє з партії зробленної у 2014-2015 роках.

Дякуємо усім нашим захисникам!
Бережи Бог наших захисників!

Наш бронежилет "Патріот" 4 класу на журналістах 5 каналу.

.

+Цитировать сообщение
Игорь
18.4.2024, 11:53

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

Бронежилет 4 класу "Патріот" на передовій.

Нещодавно побачив фото на якій начє доволі відома людина й на ній наш бронежилет 4 класу "Патріот".
Це була невелика партія, де бронежилет виготовлено з каррдури у пустинному камуфляжі, то що більше в Україні кардури, в інших кольорах, тоді у 2014 році просто не було!
Тож я впізнав наш бронежилет. smile.gif
Тож хтось на фото побачив людину на імья...., а я бронежилет 4 класу! smile.gif
Доречі, на задньому фоні, якщо придивитись, то в інших 2-х військових начє теж наш бронежилет Патріот у кольорі олива, справа та пустинний камуфляж в центрі.
Тож на фото я бачу 3 наших бронежилета!

+Цитировать сообщение

4 V  « < 2 3 4
Ответить в данную темуНачать новую тему
()

: · ·

· · ·

: 8.10.2024, 16:17

Двери от компании «Весь мир бронедверей»: бронедвери, входные двери, металлические двери. На нашем сайте вы можете узнать цены на бронедвери, посетить форум о дверях, заказать, купить бронедвери, а также узнать о новых акциях на двери и ознакомится с интересными статьями данной тематики. ТМ «Весь мир бронедверей» - это лучшие бронедвери Киева и Украины.