Бронедвери, входные двери, металлические двери, стальные двери, сертифицированные бронедвери, противопожарные двери, пуленепробиваемые двери
На главную «Весь мир бронедверей» · 
Важно знать · Главная · Бронедвери · Замки · Фурнитура · Решетки   Конструкции · Цены · О фирме · Как заказать · Статьи · Замена замков

Ответить в данную темуНачать новую тему
> Бронежилети РФ, Бронежилет 6Б45
V
Игорь
27.4.2023, 19:51

Администратор

Главные администраторы
4269
18.2.2009
Киев
1

Бронежилет 6Б45

Зараз вся Україна наповнена обьявами по продажу бронежилетів з вбитих орків.
Багато хто знімає попсові ролики та тролить їх.
Зауважу, що, на мій погляд, виходячи з того, що я знаю, стандартні армійські бронежилети армії РФ, типу Бронежилет 6Б45, нормальні та мають високий клас захисту!

Як я зрозумів з напису, цей бронежилет має кевларовий захист від сколків по всій площі, а в районі плит, навідь тримає кулі 6 класу, максимального за ДСТУ, для стрілецької зброї.
Особливість цього бронежилету в тому, що плити мають максимальний клас, саме у разі використання з кевларовим жилетом, як підпором!
Тож бронежилет у зборі має 6 клас за ДСТУ, а плита, без жилета, може мати 5 клас. Це нормальна практика, так багато виробників робить в усьому світі.

Проте, не дивлячись на це, ми все одно переможимо рашистів!

Слава українським захисникам!

Нагадаю, що в нас в магазині, у музеї, вже є кілька інших видів рашистських бронеплит, металевих, приблизно 5 класу за ДСТУ, це плита 6б23 та інші.

Як буде час продовжу статтю.

+Цитировать сообщение

Ответить в данную темуНачать новую тему
()

: · ·

· · ·

: 10.10.2024, 21:12

Двери от компании «Весь мир бронедверей»: бронедвери, входные двери, металлические двери. На нашем сайте вы можете узнать цены на бронедвери, посетить форум о дверях, заказать, купить бронедвери, а также узнать о новых акциях на двери и ознакомится с интересными статьями данной тематики. ТМ «Весь мир бронедверей» - это лучшие бронедвери Киева и Украины.