Бронедвери, входные двери, металлические двери, стальные двери, сертифицированные бронедвери, противопожарные двери, пуленепробиваемые двери
На главную «Весь мир бронедверей» · 
Важно знать · Главная · Бронедвери · Замки · Фурнитура · Решетки   Конструкции · Цены · О фирме · Как заказать · Статьи · Замена замков
2 V   1 2 >  
Ответить в данную темуНачать новую тему
> Датчики открытия замков., Бронедвери с датчиками открытия замков.
V
Traffic
11.9.2019, 19:14
#1


Активный участник
***

Пользователи
149
10.5.2019
1948



Входные двери с датчиками открытия замков.


Возможна ли установка в Бодигард™ датчика открытия именно замков? Например прицепить их к неиспользуемым тягам замка (которые для "краба").
Чтобы сигнализация срабатывала до открытия двери (если открывать родными ключами, то это занимает пусть 20 секунд, а если отмычками или физическим взломом - то гораздо дольше).
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
StasOgn
11.9.2019, 20:29
#2


Участник
**

Пользователи
23
4.6.2017
1637



Датчик замочной скважины Филин на входные двери Бодигард.


Цитата(Traffic @ 11.9.2019, 19:14) *
Возможна ли установка в Бодигард™ датчика открытия именно замков? .


Здравствуйте.
Мы сможем установить датчик на замочную скважину (см. фото).

Он устанавливается на сувальдный замок.
Периодически наши клиенты заказывают такие дополнительные "прокачки" на свои входные двери БГ.
Можем обсудить другие варианты, перезвоните к нам по тел. на сайте или при вызове специалиста на обьект вам все расскажут и помогут сделать выбор.





[youtube]xcrkeJR_kLw[/youtube]
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Traffic
13.9.2019, 11:31
#3


Активный участник
***

Пользователи
149
10.5.2019
1948



Спасибо, но вопрос именно по датчику полного закрытия замков (каждого отдельно).
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
dobreman
14.9.2019, 6:41
#4


Активный участник
***

Пользователи
313
20.3.2015
1202



Цитата(StasOgn @ 11.9.2019, 20:29) *
Датчик замочной скважины Филин на входные двери Бодигард.
...]



Сори но эта китайская пищалка никак не соответствует уровню бодигардов.
Вы не задумывались с Ajax начать сотрудничать?2 топовые Украинские компании в своих нишах.Возможно Ajax под вас сделал бы толковые датчики, также возможно Вы сделали бы особые предложения по сигнализации для ваших клиентов.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Traffic
14.9.2019, 23:02
#5


Активный участник
***

Пользователи
149
10.5.2019
1948



Цитата(dobreman @ 14.9.2019, 5:41) *
Сори но эта китайская ...

Обычный датчик на замыкание/обрыв можно подключить к большинству сигнализаций. Вопрос в том, что этот датчик нужно состыковать с замком и вывести провод от него из полотна двери в коробку (например через контакты со стороны завес).
Да и чему и зачем там пищать?
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Игорь
16.9.2019, 9:33
#6


Администратор
***

Главные администраторы
4247
18.2.2009
Киев
1



Цитата(Traffic @ 14.9.2019, 23:02) *
Обычный датчик на замыкание/обрыв можно подключить к большинству сигнализаций.


Согласен с вами.
Можно разработать такую систему, например на базе стандартных Герконов и т.д.
Честно, особого смысла не вижу исходя из реалий САМОЙ БОЛЬШОЙ В СНГ СТАТИСТИКИ ВЗЛОМОВ ДВЕРЕЙ , а именно За 11 лет из почти 1500 изученных краж не было известно ни 1 взлома двери 4 или 5 класса. Если же потребитель зная все это хочет дополнительно поставить какие либо доп. гаджеты, то можно взять существующие гаджеты или разработать что то индивидуально из имеющихся систем.

Вполне возможно было б лучше рассмотреть вариант установки некой сигнализации, которая что то сигнализирует в случае, если перед дверями кто то находится более 1 или 2 минут. Это думаю, что будет не менее эффективно, но можно использовать любые готовые решения.
Вариантов интересных много.
Например, можно герконы прицепить к замку и крабу и обслуживать их с торца двери под стандартной замочной планкой и т.д.
Опять же, мы много описали в интересной статье Что лучше двери или сигнализация?

По этому, зная, что у вас будут двери сертифицированного производителя 4+ класса и выше, считаю, что все доп. сигнализации и т.д.-это больше как игрушка или "последний рубеж обороны". Есть на это деньги и желание поиграться с такими доп. опциями- пожалуйста!
Не скрою, что и у меня стоят некие "игрушки" на моей двери 5+ класса. smile.gif
Реально понимая, что она пока считается не вскрываемой отмычками и время ее взлома популярными Инструментами воров просто запредельное, я так и расцениваю свою сигнализацию, как самый последний рубеж, вероятность сработки которого через двери стремится к 0.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Traffic
21.9.2019, 20:51
#7


Активный участник
***

Пользователи
149
10.5.2019
1948



Т.к. сигнализация тоже планируется, то данный датчик просто запустит время на отключение сигнализации с момента открытия первого замка, а не с момент открытия двери. Поставить датчик внутри двери или в коробке - вопрос отдельный.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Bogdan
24.9.2019, 21:41
#8


Участник
**

Пользователи
20
29.8.2019
1992



дуже цікава тема

сигналізацію розглядаю як - останій захист і захист через проникнення через вікна(сусіди зверху могли поставити паршиві двері і до вас можуть спуститись) - і коли двері відкриваються мною - шоб хтось не лупнув по голові! це важливо!
якшо через вікна - то надійні двері це також важливо - бо захотять вийти через них і будуть їх пиляти з середини(не ховаючись) таке як тамбурні двері! тому тут все в комплексі має бути!



про датчик на замочну скважину - це не супер - оскільки запустить відлік з моменту вставки ключа.
ключі можуть впасти і двері відкриються пізніше

в результаті виїде наряд! треба дзвонити відміняти і платити штраф - а якшо прийшов з сівшим мобільним телефоном і стаціонарний телефон відсутній то єдиний варіант це очікування підрозділу)))
також є питання по сертифікації такого датчика - поліція/охороні компанії можуть не взяти його на охорону




як на мене хорошим варіантом є Ajax DoorProtect Plus(який спрацює на відкриття і на вібрацію/удари по дверях!!!) - але приклеїти його на мдф не варіант - його треба ховати в дверях і підключити до http://dveri.com.ua/articles/gerkony - геркони мають бути нормальні сертифікованні з можливістю заміни(буває шо розмагнічуються)
хороший варіанти як сховати датчик в середину дверей знайшов на сайті http://www.dveri.com.ua/graphic/1549.jpg

чому датчик має бути схований і чому мають бути грати або другі двері - якщо в домушніків є план якийсь новий метод відкритя вашого замка(серцевина стара - на всі замки не закрили - чи там копердфіл/мерлін серед них) і ви десь поїхали далеко і вони знають шо у вас є сигналізація - то перше що вони робитимуть це заберуть датчик відкритя і централь - і втічуть - так поліція приїде посидить 2 години і поїде і все дальше описувати що буде не треба.

також бажано мати відео нагляд - всяке буває - добре знати чи хто є/був - шоб о 4тій ночі довірені люди не їхали відкривати ваші двері з охороною бо шось там просто спрацювало а це буває =(


На дверях бажано вивести діод індикатор роботи сигналізації - якшо втрачено звязок з ценралю то приїде наряд - якщо лампочка не горить це знак для них шо біда! по інструкції вони почнуть визивати Вас і довірених осіб. на випадки довгої відсутності світла є наприклад ajax rex тримає охорону локально 3доби(на жаль не працює з пультом)


Для того шоб нормально поставити на нічну охорону датчиків на дверях має бути 2.



про варіант проти наскоку в 5 хв і викрадення централі сигналізації(на випадок шо хтось там довго не міняв серцевину дверей чи мерліна якого) - чудову ідею найшов (решітка за дверима) а ше якшо вона кріпитиметься на раму дверей бодігард 4-5 класу то взагаллі мммммммм) наявність такої комбінації зробить мене дуже спокійним в подорожах=))). http://dveri.com.ua/articles/resh_door
вроді ціна +500-600 - якшо десь їхати на довго то шикарний варіант - а якшо знаходитись по містю проживання то для зручності можна зняти з завіс і занести на балкон - можна як варіант за гратами поставити клавіатуру і знімати через грати - але там є нюанс що за вами двері закриті не будуть! тут як варіант попросити збільшення таймеру відсрочки в поліції на введення коду!

централь сигналізації має бути схована і бажано під замком! таксамо як і датчики на дверях! Резервне живлення важливий нюанс!

можливо я переборщив але: двері бодігард + решітка бодігард(або ше одні двері бодігард) + сигналізація - зробить всіх спокійними - МАСТ ХЕВ!)))
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Bogdan
24.9.2019, 23:12
#9


Участник
**

Пользователи
20
29.8.2019
1992



як варіант є ше таке кому цікаво
support.ajax.systems/ru/how-to-create-door-lock-alarm/
перепрошую за лінк не з сайту але це дока по підключені - така штука підходить на всі замки і спрацює не тому шо шпана запхала шось а тому шо замок відкривається (підключити можна до тяг замків)
з всіма варіантами запирання замок на сигналізацію є нюанси а саме:
можна прийти без документів і з сівшим телефоном - і припустим чомусь перестав працювати один із замків а відлік часу уже пішов - тоді з великим шансом можна поїхати в прийомний пункт оскільки наряд паролю не знає і в них інші інструкції =)


в продовження і для розваги можна на тривогу в двері підключити "Ловушка для вора с распылителем раздражающего вещества для сигнализации Ajax" силки Ігор заборонив викладувати - але такі присрої є підключаються через реле на тривогу))))



але думаю це лишнє) хотя буде цікаво глянути відео при реальній ситуації)))) хтось відкриває замок відмичками а звідти балоном в очі)))) - якшо хто таке замовить - поставте камеру перед дверима охота глянути відео)
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
dobreman
25.9.2019, 8:41
#10


Активный участник
***

Пользователи
313
20.3.2015
1202



Цитата(Bogdan @ 24.9.2019, 23:12) *
як варіант є ше таке кому... поставте камеру перед дверима охота глянути відео)

Можно носить с собой их брелок на ключах, вариант что он сядет раз в 30 меньше чем то что сядет айфон)
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Bogdan
25.9.2019, 10:33
#11


Участник
**

Пользователи
20
29.8.2019
1992



Цитата(dobreman @ 25.9.2019, 7:41) *
Можно носить с собой их брелок на ключах, вариант что он сядет раз в 30 меньше чем то что сядет айфон)


нормальні фірми(ті шо відповідають за майно) брелок на охорону не беруть - такі вимоги
втрата ключів це і втрата брелка =( + також є варіант удару по голові коли відкриваєм двері

самий безпечний варіант це
1 відкрив двері
2 зайшов
3 закрив за собою двері
4 зняв з охорони в закритій хаті

і без телефону (телефон використовуєся як резерв для дзвінка на пульт якщо спрацювала тривога)
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
dobreman
25.9.2019, 21:35
#12


Активный участник
***

Пользователи
313
20.3.2015
1202



Цитата(Bogdan @ 25.9.2019, 10:33) *
нормальні фірми(ті шо відповідають за майно) брелок на охорону не беруть ...

Нормальна фирма те их совдеповская сигнализация раза в 4 раза большая за Аякс даёт 30 секунд на ввод кода)

По факту, у Аякса брелок это 1 из методов снятия с охраны, вы можете купить их клавиатуру разместить ее хоть в туалете и вводить пин хоть в туалете закрывшись и выключив свет.

Машину ставят на сигнализации от школьников, а крипто брелок Аякса ненадёжен, ну да ну да, просто охранникам надо толкать свое барахло какое досталось за копейки и имеет лютый оверпрайс.

Вариант удара по голове это уже разбой, это раз, во вторых в вами нелюбимом Аяксе, насколько я помню можно сделать двух факторную авторизацию те в случае разбоя вводим второй код, сигнализация его принимает никак себя не выдавая шлёт сигнал тревоги, в старых системах такого нет, первый раз я такое увидел в Колумбии где уровень преступности намного выше за наш.ТЦ охраняют охранники с обрезами, полиция ездит с пулеметами.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Игорь
25.9.2019, 22:35
#13


Администратор
***

Главные администраторы
4247
18.2.2009
Киев
1



Панове!

Мені одному здається, що це реклама сигналики А...?

Тема форуму яка? "Датчики открытия замков."
Давайте більш відповідально робити пости.
Якщо хтось на нашому форумі, який ковався дуже багато років хоче про себе щось розместити- тоді як мінімум на сайті тогож Аяксу нехай розмістять інфу про нас.
Це як мінімум справедливо.
Якщо ні, то тоді що тут робить реклама Аяксу?

Тому, якщо хтось тут щось хоче розмістити- покажіть, що ви вже розмістили інфу про надійні дввері Бодігард.
Або ми вас дуже ввічливо попросимо звідси!



Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Bogdan
26.9.2019, 0:05
#14


Участник
**

Пользователи
20
29.8.2019
1992



Цитата(Игорь @ 25.9.2019, 21:35) *
Панове!

Мені одному здається, що це реклама сигналики А...?
... ввічливо попросимо звідси!

Якшо Ви маєте наувазі мої пости то напевне дійсно здається - посилань багато з вашого сайту є моїх постах - а це значить що я його перерив вздовж і поперек) рекламні агенти так не роблять.

ідею подав на сайт певного виробника - промодерують скину силку для підтримання пропозиції - оскільки там голосування (в пропозиції в пункті опис вказав силку на Ваш сайт) на жаль я не представник тої компанії - тому що зміг то зробив зі свого боку і розмістив її там де зміг


чому вічливо звідси? - нормально зареєструвався - є думки є питиння - для цьогож є форум - говорили про доповнення до ваших дверей і це нормально

переживаєте за рейтинг сайту через силки - перенесіть форум на суб домен типу forum.dveri.com.ua

чому ми говорим для прикладу про певного виробника зовсім іншого продукту - це тому що у Вас на сайті нема рішень у цьому напрямку
я не маю думати куда Ви будите ховати датчик або як взнати чи відкрився замок чи ні? чому я про це думаю - бо я не бачу цього на сайті - чому я пишу тут - бо я не впевнений що моє рішення хороше або можливо є краще і чекаю на критику і для цього є форум
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Traffic
26.9.2019, 10:44
#15


Активный участник
***

Пользователи
149
10.5.2019
1948



Мені теж здається що таки реклама, причому настирлива.

Особисто мене не влаштовують жодні варіанти, де від датчику до головного пристрою сигналізації є щось, окрім проводів (маю на увазі радіо). Також не маю бажання щоб зняти з охорони можна було телефоном чи радіобрелоком.
Датчик відкриття замка - це, звичайно ж, варіанти на тему мікроперемикача (або не дуже й мікро - місце є), магнітного чи оптичного датчику. Тут питання швидше у тому, куди його поставити, як з'єднати механічно з замком і як вивести провід.
На введення коду зазвичай виставляють 20-40 секунд. Якщо буде 2 замки, то 40 секунд цілком достатньо для відмикання обох та введення коду (але виставити можна й кілька хвилин).
Якщо ставити щось на замкову щілину, то не датчик, а броненакладку (наприклад магнітну, щоб отвір для ключа був взагалі закритий).

Рейтинг сайту тут ні до чого - він не впаде, але спроби виїхати на чужому горбу це як мінімум неввічливо. А з приводу аякса - його реклама й так у кожній шпарині, хоч нічого такого, що не можна зробити самостійно маючи прямі руки, деякі навички зі схемотехніки та програмування мікроконтролерів і доступ до модулів з Китаю я там не бачу (хіба що корпус красивий).
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Traffic
26.9.2019, 11:00
#16


Активный участник
***

Пользователи
149
10.5.2019
1948



Цитата(Bogdan @ 24.9.2019, 20:41) *
дуже цікава тема

сигналізацію розглядаю як - останій захист і захист через проникнення через вікна(сусіди зверху могли поставити паршиві двері і до вас можуть спуститись) - і коли двері відкриваються мною - шоб хтось не лупнув по голові! це важливо!
якшо через вікна - то надійні двері це також важливо - бо захотять вийти через них і будуть їх пиляти з середини(не ховаючись) таке як тамбурні двері! тому тут все в комплексі має бути!


На вікна вже поставив датчики від виробника фурнітури. Звичайні геркони, але залиті у пластик відповідної до профіля металопластику форми і з кінським цінником.
Датчики руху також мають бути.

А датчики на відкриття замків (точніше на повне їх закриття) окрім прямої своєї функції мають вирішити ще одне питання (фактично дисциплінарне): неможливо поставити на охорону квартиру, якщо замки у вхідних дверях закриті не повністю або не усі.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Bogdan
26.9.2019, 11:51
#17


Участник
**

Пользователи
20
29.8.2019
1992



Цитата(Traffic @ 26.9.2019, 9:44) *
Мені теж здається що таки реклама, причому настирлива.

Особисто мене не влаштовують жодні варіанти, де від датчику до головного пристрою сигналізації є щось, окрім проводів (маю на увазі радіо). Також не маю бажання щоб зняти з охорони можна було телефоном чи радіобрелоком.
Датчик відкриття замка - це, звичайно ж, варіанти на тему мікроперемикача (або не дуже й мікро - місце є), магнітного чи оптичного датчику. Тут питання швидше у тому, куди його поставити, як з'єднати механічно з замком і як вивести провід.
На введення коду зазвичай виставляють 20-40 секунд. Якщо буде 2 замки, то 40 секунд цілком достатньо для відмикання обох та введення коду (але виставити можна й кілька хвилин).
Якщо ставити щось на замкову щілину, то не датчик, а броненакладку (наприклад магнітну, щоб отвір для ключа був взагалі закритий).

Рейтинг сайту тут ні до чого - він не впаде, але спроби виїхати на чужому горбу це як мінімум неввічливо. А з приводу аякса - його реклама й так у кожній шпарині, хоч нічого такого, що не можна зробити самостійно маючи прямі руки, деякі навички зі схемотехніки та програмування мікроконтролерів і доступ до модулів з Китаю я там не бачу (хіба що корпус красивий).


ну так є і проводні - чому у мому випадку радіо так це тому що є ремонт і сигналізація уже купленна - друге на сайті бодігардів я не бачив прикладу на короб від полотна до стіни - хоть на магазинах шо продають замки бачив в наявності але я не знаю шо це за короб і коли порвуться провода
і шож ми забуваєм за нюанс шо по проводах легче знайти центральний блок?
для мого вибору ці пункти є важливі


так прально питання по замку - я сказав шо датчик на замочну скважину фігня - оскільки він не сертифікований - оскільки є нюанси які я написав вище - перечитайте
по 20-40 сек на вхід давайте спочатку ви підключитесь до охорони тоді будете розповідати(по таких таймерах я знаю шо підключення нема) - я пишу із свого досвіду
по збільшенню до 2ох хвилин - останій раз коли я шось збільшував сам до мене приїхали

по брелку і телефону згіден - про що вище писав! Будь ласка почитайте що я писав!


Тепер - про виїхати на чужому гробу - хлопці ви тут зговорились ?
ви думаєте шо тут розкручений форум - шо тут є з чого взяти рекламу? ви іздеваєтесь? ви бачили форуми? сайт із 90х! - це блін смішно

Для мене це вигляда так- я потенційний клієнт а зі мною спілкується магазин менеджерів під різними екаунтами - які дуже параноять - я розумію вашу параною - але вона безпідставна - ви маєте ваш розділ на сайті з тими ревунами оновити і переробити і тоді мені не буде причини шось шукати на форумі і писати свої ідеї! Мені не потрібно інфи повне рішення як це буде зроблено в дверях - це ваша проблема - але є один нюанс коли я захожу на сайт в той розділ з ревуном і бачу то убожество - то в мене виникають дуже виликі сумніви чи зможете ви зробити нормально
і тому я повторюю ше раз пришов сюда бо такий жесть на сайті!

і не треба мені там розказувати за мікроконтролери ви не тій людині це пробуєте пояснити(я вам можу це пояснити) я вище вам навів рішення на відкривання замків взагалі без цього! те саме можете зробити до своєї провідної
тепер ше про рекламу - якщо би я шось хотів тут рекламувати то це би булоб настільки масивно... - ну це смішно це нікому не треба - мені цікавлять двері - але двері не з 1990 а з 2019

на мою пропозицію про сховуванню датчиків в середині дверей - ніхто так і не написав своїх думок - а це суть питання!!!
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Bogdan
26.9.2019, 11:56
#18


Участник
**

Пользователи
20
29.8.2019
1992



Цитата(Traffic @ 26.9.2019, 10:00) *
На вікна вже поставив датчики від виробника фурнітури. Звичайні геркони, але залиті у пластик відповідної до профіля металопластику форми і з кінським цінником.
Датчики руху також мають бути.

А датчики на відкриття замків (точніше на повне їх закриття) окрім прямої своєї функції мають вирішити ще одне питання (фактично дисциплінарне): неможливо поставити на охорону квартиру, якщо замки у вхідних дверях закриті не повністю або не усі.



про такий варіант з вікнами не чув - теж міняли але в магазині не запропонували
той варіант шо я писав про замки - можливо до останього оборота настроїти замикання - і тоді з першого обороту відкривання піде відлік
але нюанси також писав


мені більше варіант двері і решітка подобається)
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Игорь
26.9.2019, 12:46
#19


Администратор
***

Главные администраторы
4247
18.2.2009
Киев
1



Цитата(Bogdan @ 26.9.2019, 11:51) *
ви думаєте шо тут розкручений форум - шо тут є з чого взяти рекламу? ви іздеваєтесь? ви бачили форуми? сайт із 90х! - це блін смішно



'Bogdan' Это самый посещаемый форум по дверной тематике.
Если вы типа не заметили.
Посмотрите на счетчики тем, например тут:
http://dveri.com.ua/forum/index.php?showforum=2
Темы в 1.5 млн, 2 и 2.5 и более-это нормально для этого форума.
По этому поосторожнее пожалуйста!
Если вы тут устроили такой провал дна, то может вы и в остальных вопросах так же сильно проваливаете дно?

Я вас попрошу уменьшите ваши рекламные обороты.
Не хочется удалять посты, но они и должны соответствовать теме "Датчики открытия замков., Бронедвери с датчиками открытия замков".
И со своими дверями из 1990 пожалуйста поосторожнее.


Цитата(Bogdan @ 26.9.2019, 11:51) *
... мені цікавлять двері - але двері не з 1990 а з 2019...


Если вы наши двери назвали "з 1990", то пусть так и будет, хоть 12 века.
Приходите завтра к нам в офис на Нижнем Валу 7 и покажите как вы сможете их вскрыть отмычками или взломать физически.
Перед этим настоятельно рекомендую посмотреть условия конкурса на взлом или вскрытие, может еще и денег домой унисете.
Конкурс на вскрытие двери БГ отмычками или взлом

Я уверен, что двери "з 1990" вы покорите быстро!
Задание-шара!

Когда вы поиграетесь с дверями типа "з 1990" я вас познакомлю с топовой нашей дверью из 2019, но сначала надо пройти уровень "з 1990"
Думаю, что вы получите массу впечатлений.

Вы совсем неуважительно относитесь к данной площадке.
Если вам хватило ума такое написать, то у меня очень много вопросов по вашим знаниям в мире безопасности.
Задумайтесь крепко что вы пишите и что вы тут делаете.
И пожалуйста немного больше уважения к площадке и правилам.


Вам наверное надо серьезно подтянуть мат часть.
Вот вам подсказки:
Что лучше двери или сигнализация?
Мифы и факты про входные двери




.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Bogdan
26.9.2019, 13:52
#20


Участник
**

Пользователи
20
29.8.2019
1992



Цитата(Игорь @ 26.9.2019, 11:46) *
'Bogdan' Это самый посещаемый форум по дверной тематике.

можливо і так - я оцінюю іншими критеріями для мене 5чоловік онлайн на форумі це мало
я не знаю інших форумів по дверях - для мне хватило що я прочитав тут

Цитата(Игорь @ 26.9.2019, 11:46) *
Темы в 1.5 млн, 2 и 2.5 и более-это нормально для этого форума.

це не унікальні люди - це велика різняця - це я вам говорю як людина яка пише схожі системи для підрахунку


на жаль не зможу завтра оскільки я не з києва - і замовляти буду через тел - і заміри захочу по скайп звязку - а монтаж може буду замовляти ваш - бо стараюсь людям місцевим без досвіду таких монтажів серйозних справ не довіряти

я не спеціаліст в взломі і тд - я тут як клієнт - то шо я маю вроді логічні рішення на шось то це не значить шо я рекламний агент або конкурент - для мене форум існує для того шоб обсудити мої думки - БО Я НЕ ЕКСПЕРТ

і я нічо не рекламую - і то шо в мене шось є і я шось від того хочу в дверях це нормально - чи пропонуєте мені купити якусь іншу сигналізацію?



1990 - 2019 - не хотів образити - хочу пояснити що мав наувазі
для мене як для клієнта - без нічого двері це позавчорашній день
з ревуном який описаний на сайті - це вчорашній день
а з тим що писав я і ви сприняли як рекламу (датчики в дверях + грати + камера в дверях в іншій гілці писав + діод) - це сьогоднішній день!

приклад: ви скидували назву на одного виробника італії - якого я найшов в інтернет я захожу а там ролик жіночка з дітьми відкриває двері з телефону - камера в дверях і все таке - от це 2019
але мені це не підходить оскілкьи я незнаю шо там за замки шо там за технології і так дальше - а у вас на сайті це описано тому вибір за вас - але є нюанс по датчиках який я описав - і описав причини таких думок!


Я ще раз 3тій раз повторюю я не пишу шо сигналізація замінить двері - НІІІІІ це доповнення! я писав чому це доповнення! І я взагалі за те що дверей має бути 2штуки і сигналізація має бути - і решітки мають бути на вікнах

Я розумію що ви займаєтесь дверима - тому я вам не розказую за тему розсувні антизламні решітки на вікна

була тема датчиків - я описав шо використовую я - чому я використовую так і які в мене плани - і чому я не зроблю як інші люди
це нормально - це форум він є для того шоб я міг ділитись думками


Ігор - по силках які ви скинули - я їх всіх передивився)



ше шо мене буде цікавити - я знаю шо гарантія на двері багато років - але гарантія на замки 1р - і я є прихильником міняти замок через рік просто на новий - мене не цікавить чи працює він чи не - причиною заміни є шо він відслужив і крапка!
в дверях 4-5 класу є тяги - і я вот не розумію чи зможу я поміняти це сам а для мене це важливо!

питання по схованих датчиках актуальне - описав вище
також питання по діоді є - я вам його маю надіслати по пошті?


решітки на двері - якийсь опис киньте - наприклад якщо решітка для дверей 5го класу - вона кріпиться на туж раму що двері? можливість її зняти є? і як на рахунок замка герда - він в такому варіанті так само буде заходити ригелями в раму дверей?

також дуже цікавить - спроби взлому дверей з середини приміщення - якесь відео може є? бо я шукав і не знайшов
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение

2 V   1 2 >
Ответить в данную темуНачать новую тему
()

 

: · ·

· · ·

: 29.3.2024, 0:50

Двери от компании «Весь мир бронедверей»: бронедвери, входные двери, металлические двери. На нашем сайте вы можете узнать цены на бронедвери, посетить форум о дверях, заказать, купить бронедвери, а также узнать о новых акциях на двери и ознакомится с интересными статьями данной тематики. ТМ «Весь мир бронедверей» - это лучшие бронедвери Киева и Украины.